Македонци на Флорида ја пеат „Земјо македонска“

Немаме информации кога е снимено видеото, според социјалната блискост, изгледа дека е пред короната. Но како и да е, убаво ти доаѓа на душата, кога ќе слушнеш стара македонска песна на другиот крај на планетата.