„Македонци нудат пари да ги донесме од европските земји долу во Македонија“: Искрен одговор од камионџија

Камионџијата Александар од Прилеп има искрен и многу корисен совет до сите Македонци кои непромислено бараат од камионџиите да ги „префрлат“ во Македонија од европските земји и за тоа нудат одредени суми на пари.

Послушајте го Александар што има да каже и споделете го своето мислење, иако неговите зборови кажуваат сѐ што е потребно.