Македонец ако не се снајде во карантин како да пие пиво и да се коцка, не е Македонец

Дарко, со пивото го видовме пред некој ден (линк), а еве како креативно го решил и вториот проблем :).

Автор: Дарко Змија Јованоски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.