Македонија попе, Македонија!

Наместо амин, верниците го потсетија попот дека во меѓувреме заборавил кој е.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.