Македонија 2020: Опуштено возење со другрчињата

Ако пандемијата потрае, мора човек да се обезбеди на време. Вака Македонците го прават тоа :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.