Македонија е многу убава држава, само има еден мал проблем

Се сложувате ли со ставот на девојката?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.