Македонката, Американката, Французинката и роботот (виц)

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат. Влегла прва Американката. Кога излегла, другите две ја прашуваат:
– И, како беше?
– Па, добар е, ама не е многу нежен.
Потоа влегла Французинката. Се задржала малку повеќе.
– Како беше?
– Горе-долу, арен е, ама не знае да води француска љубов.
Влегува последна нашата и заборавила да излезе. Ја чекале, ја чекале двете и на крај се загрижиле и си рекле:
– Ајде да влеземе да видиме што се случува, да не ја преморил!
Влегуваат и што ќе видат! Роботот бега низ целата соба, Македонката го брка со метлата и му вели:
– Пи*ка ти мајчина, за бегање имаш батерии, а за е*ање немаш, а!?