Македонска свадба во Австралија

Убаво е да се види дека барем некаде работите се вратија во нормала. Ние како и обично доцниме, но надежта последна умира. Македонските власти не е лошо да направат една анализа како и зошто Австралија се извлече од кризата. Дури и да побараат консултант, гарант би им испратиле.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.