Македонски хумор: Немој многу да се смееш кога ќе видиш што има во кутијата!

Препраќај само на другари!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.