Македонски хумор: Одењето на стоматолог може да биде од безброј причини

Празни муабети имаат ново видео кое слатко ќе ве насмее.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.