Македонски инженер на мама, уште си ја вози колата на тато и се снаоѓа

Автор: Дејан Ѓоргиовски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.