Македонски Мотика романтичар на денот, месецот и годината

Македонски шизик ја запроси својата девојка, која е професорка на еден од нејзините часови и доби поддршка од учениците.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.