Македонски новинар му објаснува на бугарски, зошто бугарските позиции во спорот се бесмислени

Да беше некоја далечна историја, па да има потреба да се докажува нешто, но кога сѐ уште има живи сведоци на настаните, што понатаму да се разговара.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.