Македонски родители им направија свадба на децата додека се во самоизолација

Смешен и креативен начин за разбивање на досадата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.