Македонскиот турист во странство слушна познати звуци од инструментите на група улични музичари

Нема бариера која што не може да ја сруши прекрасната македонка народна песна. Нашите изворните народни песни се ремек дела затоа што се вајани со децении од душите на еден напатен народ.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.