Македонските 10 денари сѐ уште се хит во Европа

Девојката се израдува дека ќе добие 50 евра, но нема зезање со „непобедливите“ 10 денари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.