Македонските играорци „се скршија“ од играње на фестивал кај соседите

Сите се навикнати да ги гледаат нашите играорци како ја „тресат“ сцената, но никој не очекува дека сцената ќе ги „истресе“ нив. Да се надеваме дека лесно поминале и дека биле како нови за следното оро.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.