Македонските избори личат на сѐ само не на избори: Прес конференција на министерот за надворешни Никола Димитров, со синхронизиран превод на македонски

Преведува портпаролот на ВМРО, кој во исто време е и новинар. Додадете ги на ова секојдневните „бомби“ и скандали и турските серии може вода да ни носат.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.