Македонштина: Колку треба да си ненормален, за да поставиш ваква жица на улица полна со дечиња?

За да биде резилот уште поголем, човекот си ги штити неколкуте зрели смокви и неколку корени домати во дворот.

Автор: Александар Ѓорѓиески

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.