Мала незгода на африкански погреб

Не во секоја земја враќањето некому на мајката земја е тажен настан. Во некои африкански земји тоа е ритуал на славење на почетокот на вечен живот на покојникот. Па така и при оваа незгода, смеењето им е дозволено на сите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.