Малата ќеркичка добила играчка за Нова Година, која испадна прилично страшна

Играчката како да излегла од некој хорор филм.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.