Малиот фраер го навлече гневот на три хистерични плавуши, сите поголеми од него

Да не беше келнерот да го спаси, лошо му се пишуваше :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!