Малиот научил финта да вози на едно тркало, но го заборавил клучниот момент

Дека треба да гледа пред себе на патот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!