Малиот ни сам не знае како успеал да си направи ваков нерешлив проблем на задното седиште од автомобилот

Кога на децата им е здодевно, прво бараат од родителите некаква забава, а наредна фаза е кога ќе се стишат. Ако тишината трае подолго, значи детето почнало да прави нешто и подобро да го проверите, затоа што често тоа е некоја ваква активност.