Малиот се пофали на социјалните мрежи дека е голем пушач

Фраерската кариера му заврши откако татко му го виде видеото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!