Малиот си ја загубил играчката, па проверува да не е кај тета

А тета се насмеа од уво до уво, затоа што не очекуваше ваков фраер од мали нозе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.