Малиот син го испрашува дечкото на неговата мајка (виц)

Момче разговара со пријателот на неговата мајка:
– Чичко Јован, каде бевте синоќа со мама?
– На кино – одговара пријателот на мајката.
– А потоа? – пак прашува малиот.
– Потоа отидовме во ресторан и вечеравме.
– А потоа?
– Потоа ја испратив мајка ти до вашата куќа.
– А потоа? – повторно прашува детето.
– Па потоа си отидов сам дома и си легнав. – одговара чичкото.
– Чичко Јован, ти да не си геј?