Малиот усовршил сопствена техника за фрлање на ѓубрето

Секоја чест за ваквите луѓе, кои во секоја работа можат да најдат забава, па дури и во фрлањето на ѓубрето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.