Малку боксерска историја со смешна музичка позадина: Легендарниот боксер Мохамед Али против 18-годишното дете Мајкл Доукс

Се работи за егзибиционистички меч во Мајами, во кој тогаш 35 годишниот Мохамед Али се соочи со 18-годишниот боксер во подем Мајкл Доукс, кој очигледно тогаш имал уште многу да учи.