Мало несогласување на двете дами пред да влезат во авионот

Ништо страшно, малку се спречкале, ќе си ги наполнат рацете коса и ќе го решат проблемот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!