Малото куче зажали веднаш штом ја пикна главата во кутијата за марамчиња

Малион Винзи е палаво кученце. Тој сакал да се игра со кутијата за хартиени марамчиња и успешно успеал да ја извади содржината.

Но, по секој палав потег следи „карма“. Така симпатичниот Винзи од Тексас се најде во прилично непријатна ситуација, која не може да не ве насмее.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.