Малото момченце ја „разби“ монотонијата на Камениот мост со својата изведба на светски познатиот хит

Токму кога ќе помислите дека тонеме во сивило на секојдневие и нервози денот ќе ви го разубави сосема случајно некоја непозната личност. Момчето се потрудило и со голема страст и желба го пее и свири познатиот хит „Dance Monkey“ од Tones and I.

Автор: Новица Димовски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.