Мама никогаш нема да го заборави првото возење на ролеркостер со очила за виртуелна реалност

Се преплаши кутрата, срцето ќе ја фатеше, но не се откажува.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.