Мама сакаше да снима како се справува со тешките торби во тесните хеланки, но нејзиниот син ѝ ја зема славата

Како претприемач, фитнес фанатик и мајка на Бево, Робин Скот (30) се снимаше себеси како растовара намирници од својот автомобил во Милтон, Флорида, а Бево случајно се шеташе пред камерата.

Тогаш момчето реши да ѝ ја земе славата на својата мајка и да ѝ покаже за што всушност служи задникот и дека кога веќе го снимаш толку треба да додадеш и малку „музика“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.