Мамо, држи вујче Баже те бара!

Синот ја разбуди мајка си за да му се јави на телефон на вујче Баже. А телефонот Ајфон петнаеска.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.