Мамо, гра*ите ти се премногу ниски!

Девојчето знае што се бара во денешно време и ѝ дава инструкции на својата мајка.

Факт е дека и децаат почнаа да добивааат погрешна слика за тоа што значи убаво женско тело. Благодарение на трендот на објавување обработени фотографии од девојки кои наводно изгледаат суперфит и суперзгодни се губи вредноста на класичната природната убавина.