Мамо, пази тигар!

Мајката само сакаше децата да ѝ направат убава слика за социјалните мрежи со тигарот позади стаклото. Колку и да знаеш дека има стакло кое не се крши, сепак нема човек кому крвта немаа да му замрзне во вените од ова.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.