Мамо, прочитај ми една приказна, ама страшна (Гледајте со звук!)

Мајката чекаше малиот да се внесе во приказната…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.