Мамо, тато, да ви ја претставам мојата нова девојка

Ако еднаш се фатите, нема раскинување, додека таа не каже :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.