Манекенката има мал проблем со големите штикли на модната писта

Не е лоша идејата прво да ги пробала штиклите во соблекувална пред да излезе на модната писта. Да беше малку поснаодлива, ќе ги собуеше и со чевлите на рамо ќе беше вистински хит.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.