Манијакот не сака да ја остави жената на мира, но 14-годишното девојче има „лек“ за неговата „болест“

Надзорните камери во автобус во Кина фатија прилично необична случка. Манијак кој стои зад жена во автобусот се допира по делото и потоа се обидува своите гениталии да ги допре до жената пред него. 14-годишно девојче видело што се случува во преполниот автобус кој патувал во Гујанг, во провинцијата Гуижоу во Кина и донесе одлука да интервенира.

Се чини дека ќената не е свесна за сексуалното вознемирување сè додека 14-годишната ученичка не го извикува манијакот. Полицијата открила дека неговото презиме е Жанг и дека има 30 години. Откако жртвата сфати што се случува и таа ѝ помогна на тинејџерката за да го задржат човекот да не избега од автобусот додека да дојде полицијата. Тогаш тинејџерката го заграбува за главата во потег познат како „headlock“. Манијакот добил само 10 дена казна затвор.