Манијакот сакаше да ѝ дофрлува на убавата девојка, но таа има одбранбен механизам

Само еден збор беше доволен за човекот да „фати магла“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.