Марјан Божиновски му посвети песна на својот другар Златко, кој е во државен карантин

За другар ми Златко Сотировски кој е во карантин, една песна напишана од мене, да поминат полесно деновите па пак ракија да пиеме во ладна меана.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.