Мароканскиот фудбалски тренер доби казна од публиката, каква што не очекуваше

Разгневените навивачи на ФК Хасаниа Агадир од Мароко си носеле камења во џебовите, а тренерот Мохамед Факир не беше свесен за тоа додека не се онесвести.