Мартин прави 60 јаки склекови во живо на македонска утринска ТВ емисија

Песната како му легна, личи како да си ја удира главата од земја.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.