Машки стриптизeр-аматер: Меџик Мајк од Алиекспрес

Меџик Мајк не успеа баш да ја импресионира девојката, но не ја остави ни рамнодушна кога ја грабна :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.