Машко дете прв пат седнува на нокшир

Мажите се дизајнирани така да некои работи ги прават стоејќи и никако поинку :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.