Машината скока и пиењето пиво е речиси невозможно, но желбата е голема

Дури на крај му текна да ја исклучи машината за да се напие како човек :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.