„Маска требиТ?“ Охриѓанецот сега ќе ви објасни како и каква маска треба да си носите

Во Охрид започна туристичката сезона, но носењето маски на ова жешко време може да биде малку мачно. Овој чичко знае дека не треба да се шетаме без маски и самиот го почитува ова правило. Како што можете да забележите маската е со уникатен модел и дезен, а исто така ефективно се приспособува доколку носите качкет, што е прилично корисно за овој летен период.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.