Машката мода не стои во место! Да погледнеме какви чипкани бермуди ќе носат вистинските мажи во летото 2020! (17 слики)

Некој слушнал дека „вистинските мажи сакаат чипкана облека“, но не разбрал. Задоволството да носите вакви чипкани бермуди со пстелни бои ова лето ќе ве чини само 50-тина долари плус поштарина.